Torta Történetek 4

Nagyon sok szép munka született a Hellebranadt Judit Torta Iskolában az elmúlt hónapokban. Főként tanuló munkákról van szó, amikből már bemutattam egy kis ízelítőt a Torta Történetek sorozat előző részeiben.

Ebben a bejegyzésben egy több hónapja készült tortáról és desszert asztal részleteiről szeretnék beszámolni, amit több tanulónk, hosszas napok eredményeként készített, irányításom alatt.

Dessert Table0-M

A desszert asztal fő pontja a fehér-ezüst torta, amely több technikát is magába foglal – virág készítést, applikálást, valamint ehető ezüst fólia használatát. A torta alsó szintjén több mint 90 kis fantázia virágot helyeztünk el, ezüst gyöngy közepekkel…időigényes? Igen! Tetszetős? Nagyon!

Dessert Table4-M

Készítettünk fondant borítású cupcakeket és krémes tetejűeket is, amelyekre különböző cukorvirág dekorációt helyeztünk. Érdekesek voltak a kerek linzerek, melyeknek széleit ezüst színű disco festékkel borítottunk. Egyszerű technikával, nagyon hatásos eredményt kaptunk. Esti gyertyafénynél különleges élményben lehet részünk, ha ilyen módon is díszítünk édességeket.

A desszert asztalon lévő finomságok közül egyik kedvencem a mini glazúr szív dekorációs dobozkák. A kínai ételt hordozó papír dobozokat kis méretben is megkaphatjuk manapság és felhasználhatjuk őket köszönő ajándékoknak. A kis kínai dobozokat és szív kiszúrót Ti is beszerezhetitek online üzletünkben, ITT.

Dessert Table10-M

Dessert Table5-M

A képen látható design, styling és szín világ nem az én munkámat tükrözi.
0 szólj hozzá!
Megjegyzés

Email Címed SOHA NEM publikált. A kötelező adatok jelöltek *