Rólunk

Kiváló Technika – Egyedi Stílus

Mottónknak megfelelően, a Judit Hellebrandt Cake Company tanfolyamait két fő céllal indítjuk:

  • professzionális minőségű technikai tudás megalapozása, amely szilárd alapokat nyújt magasabb szintű továbbfeljlődésre
  • insiráció új design koncepciók, stílusok felfedezésére és egyedi alktások kidolgázására

Infrastruktúra

Stúdiónk professzionálisan felszerelt, alkotó munkára és tanfolyamok levezetésére dedikált környezettel rendelkezik. A világos és kényelmes helyiség mellett, óriási eszköztárral is várjuk a tanulni vágyókat.  Kizárólag professzionális minőségű eszközökkel oktatunk, ezzel is felgyorsítjuk tanulóink technikai fejlődédét és elősegítjük munkáik sikerét. Tanfolyamaink ideje alatt a szükséges eszközök többségét biztosítjuk. A beszerzendő eszközök listáját mindenkor, a részletes tanfolyam leírásban tesszük közzé. Minden eszköz, amely tanfolyamaink alatt felhasználásra kerül, stúdiónkban és online üzletünkben is megvásárolható.

Oktatóink és Csapattársaink

Hellebrandt Judit

Stúdiónkat Hellebrandt Judit vezeti, aki Kanadában és Amerikában sajátította el a torta dekorálás és cukorvirág készítés technikájáit. Mesterei közé tartozik Bonnie Gordon, Geraldine Randlesome, Giovanna Smith és a legendás hírű Ron Ben Israel is. Judit magán úton és tanfolyamok keretében rendszeresen fejleszti tudását. Munkáira modern stílus és magas színvonalú technikai kivitelezés jellemző. 2014 januárjától Judit rendszeresen vezet egy és többnapos tanfolyamokat a következő kategóriákban:

  • Cukorvirág Készítő Tanfolyam
  • Torta Dekoráló Tanfolyam
  • Cupcake Dekoráló Tanfolyam

Hellebrandt Lászlóné, Erzsike

Erzsike

 

 

 

 

Kövess Minket Instagramon!

 

Üzenetedet sikeresen továbbítottuk. Köszönjük, hogy megkerestél!Üzeneted elküldésekor hiba keletkezett. Legyél kedves ismét próbálkozni.