Lynda Reeves, Sectional és az Airbrush Masina

A cím ellenére, ez a bejegyzés leginkább rólam szól. Pontosabban az airbrush masina és én közöttem folyamatosan változó viszonyról, amely a napokban emlékeztetett Lynda Reeves és a Sectional, vagyis Lynda és az L Alakú Kanapé esetére.

Lynda Reeves Kanada egyik legelismertebb interior designere valamint az elegáns és inspiráló House & Home Magazine alapítója és kiadója.

 

Lynda Reeves és a kutyusa

Lynda Reeves és  kutyusa

Lynda Reeves Konyhája - Toronto

Lynda Reeves Konyhája – Toronto


A magazin mellé egy idő után TV show is párosult, amit egy ideig vallásos odaadással követtem.
Emlékszem, hogy az egyik epizódban Lynda és a meghívott celeb-kárpitos kanapékról beszélgetett. Mint mindig, gyönyörű bútordarabok kerültek bemutatásra, egyik szebb és kényelmesebb mint a másik – láthattuk és hallhattuk. Aztán a Sectional került szóba, a fent említett, ominózus, L alakú kanapé. Lynda szinte színt váltott és hevesen, ellentmondást nem tűrő hangon kijelentette, hogy no, azt már NEM! Sectional? Kizárt dolog. Are you kidding? Not in my living room! Rendben, Lynda, üzenet átvéve, a Sectional-t ezentúl kollektívan nem szeretjük; nem divat.

Sectional - West Elm

Sectional – West Elm


Teltek a hónapok, odaadásom TV műsor ügyben másra terelődött, amíg sok elhalasztott epizód után ismét sikerült Lyndát és lakberendezési műsorát véletlenül a képernyőre varázsolni. Szemeket nagyra kerekítve hallgattam, amint Lynda egy L alakú kanapén ülve listázta a Sectional előnyeit. Micsoda kényelem, micsoda nyugalom. Stílus és funkció! Ahhh, Sectional! Végre!

Kérdőjelek. Sok és újabb. Hát nem lemondtunk a Sectional-ról mert hogy sem nem divat, sem nem sikk, sem nem nem jó?!

No de, ki törhet pálcát Lynda felett? Én biztos nem. Aki több éve megkérdezte a véleményemet az airbrush masináról, az most biztosan kiakadt szemöldökkel olvassa a bejegyzés végét. Hiszen régebben, hogyan is vélekedtem erről az eszközről? No, azt már NEM! Airbrush? Kizárt dolog! Are you kidding? Az én stúdiómban biztos nem!

Teltek az évek, megváltozott az ízlés(em), hozzáálláso(om) és most már alig várom, hogy bemutassam legújabb és legpinkebb szerzeményemet, a PINK Airbrush Készletet. Pink a motorja, pink a fújókája vége, engedelmes és munkabíró. Ajánlom és szeretem. És hogy a kérdésekre már most válaszoljak:

Pink Airbrush

Pink Airbrush


Lehet-e ilyet tőlünk vásárolni?

  • Természetesen, ITT!

No és Airbrush tanfolyam lesz-e?

  • Are you kidding? Naná!

Bónuszként elárulom, hogy fantasztikus minőségű, színű és fényű festékek is várhatók a shopba hamarosan. ITT lehet majd őket megtalálni.

Végszóként, szeretem Lynda Reeves-t és műsorát, de legyen nekem Lynda és a Sectional esete tanulság, hogy ne csináljak többet kanapét a számból.

Fotók:
House & Home Magazine
West Elm
Hellebrandt Judit

 

0 szólj hozzá!
Megjegyzés

Email Címed SOHA NEM publikált. A kötelező adatok jelöltek *