Torta Történetek 3

Tanuló munka amire különösen büszke vagyok.

Szerettünk volna egy négy évszakos tortát készíteni. A szezonalitáson kívűl, mint mindig, modern vonalakra és egy kis design-beli feszültségre törekedtünk. Játszottunk a torta-struktúrával is.

Amennyiben a látogató túlnőtt az asztalmagasságon, és a tortát “felnőtt szemmel” nézi, a torta emeleteknek olyan hatása van, mintha lebegnének. Ez a technika légiesíti az esetlegesen nagyobb, több-száz személyre készült torták látványát is. A nehéz, mélyen ülő torta szinteket így nem csak kecsesebbé, de magasabbá is tudjuk változtatni, ami egy báli terem belmagasságához mérten minden képpen előny.

A virágokat légiesen vékonyra formáztuk és virág paneleket készítettettünk belőlük, amelyek kizárólag az emeletek szemben található oldalait díszítik, engedélyezve a torta sarkos részteleinek látványát. A leheletvékony dekorációk készítése megköveteli a kiváló minőségű cukormassza használatát.

Ez a torta sem rendelésre készült, hanem gyakorlásként, de számomra mindig fontos, hogy legyen egy elképzelésünk arról, hogy kinek az érdeklődését szeretnénk felkelteni a design-nal. Ebben az esetben a torta-kereső menyasszonyok piacának legnagyobb szeletét szerettük volna vonzani. A design egyszerűsége illik szinte minden helyszínhez és a kivitelezés minősége a legkifinolumtabb elvárásoknak is megfelel. Nem törekedtünk über-chic, one of a kind reprezentációra. Szerettük volna, ha akár egy mai, modern, akár  egy romantikusan álmodozó menyasszony is könnyen azonosulni tudna ezzel a design-nal.

IMG_7565

 IMG_7564

1 hozzászólások
Megjegyzés

Email Címed SOHA NEM publikált. A kötelező adatok jelöltek *

  • Horváth Zsuzsa2015-01-22 - 21:10

    EZ egyszerűen LÉLEGZET ELÁLLÍTÓ !!ReplyCancel