Általános Tanfolyami Információ és Házirend

Mielőtt leadnád jelentkezésedet bármely tanfolyamunkra, legyél kedves átolvasni az alábbi információkat, melyek segítenek majd abban, hogy jelentkezésed és tanfolyami résztvételed gördülékennyé váljanak. Valamint, az itt foglaltak képzik tanfolyami működési szabályzatunk alapszabályait, amelyekkel  jelentkezésed leadásával egyidejűleg egyetértesz és elfogadsz.

HOGYAN BIZTOSÍTHATOM HELYEMET A TANFOLYAMON?

Ahhoz, hogy helyedet biztosítani tudd tanfolyamainkra, kérjük teljesítsd az alábbiakat:

1. Add le jelentkezésedet az Általad kiválasztott tanfolyam oldalán található kérdőiv segítségével. 

2. Jelentkezésed leadása után, 2 munkanapon belül, fizesd ki a tanfolyam összegét.
Amennyiben nem érkezik be hozzánk az összeg 2 munkanap alatt, jelentkezési űrlapodat megtartjuk, de helyedet csak a tanfolyam teljes összegének kifizetésével tudjuk garantálni. A tanfolyamokat fizetési sorrendben töltjük fel. 

A tanfolyam díjának beérkezése után helyedet a tanfolyamra véglegesítettük.

ELÁLLÁS

Amennyiben nem kívánsz mégsem résztvenni a már kifizetett tanfolyamon, 7 nappal a tanfolyam kezdete előtt, lehetőséged van átkérni jelentkezésedet egy másik időpontú, de támájában azonos tanfolyamra. Kevesebb, mint 7 nappal a tanfolyam kezdete előtt időpont változtatás nem lehetséges.

Lehetőséged van még átruházni a kifizetett tanfolyamon történő résztvételt, amennyiben Számodra nem felel meg egyik meghírdetett tanfolyami időpont sem.

A már befizetett és ezzel véglegesített tanfolyam díját semmiképpen nem áll módunkban visszatéríteni. 

HOGYAN ÉS HOL TUDOM KIFIZETNI A TANFOLYAM DÍJÁT?

A tanfolyam díját kétféle módon tudod kifizetni:

1. Banki átutalással.

Bankszámla számunk:

Torta Iskola Kft.
11600006-00000000-79763062

A számlát a tanfolyam kezdetekor adjuk át Részedre.

A tanfolyam ára 0% ÁFÁ-t tartalmaz.

2. Készpénzzel, személyesen.

Amennyiben ezt az opciót választod, kérjük előre egyeztetett időpontban látogass el a stúdióba. Elérhetőséginket ITT találod. A számlát a kifizetés alkalmával adjuk át Részedre.

A tanfolyam ára 0% ÁFÁ-t tartalmaz.

BEFIZETÉS UTÁN KAPOK MÉG ÉRTESÍTŐT A TANFOLYAMRÓL?

Miután helyedet biztosítottad a tanfolyamon, emailben küldünk Részedre egy részletes ismertetőt, amelyben minden fontos információt, mint például elérhetőségeiket, napirendet és minden mást egy helyen meg fogsz tudni találni.

MIKORRA KELL MEGÉRKEZNEM?

Ajánljuk, hogy minden tanfolyam előtt minimum 15 perccel kezdés előtt érkezzetek a stúdióba, hogy kényelmesen elő tudjatok készülni.

VANNAK SZÜNETEK A TANFOLYAMON?

A 3-4 órás tanfolyamok ideje alatt nincs szünet, de a teljes napos tanfolyamok alatt tartunk egy fél órás ebéd szünetet és egy 10-15 perces délutáni szünetet.

Étkezésről kérjük saját igényeid szerint gondoskodj. Minden tanfolyam alatt  biztosítunk kávét, teát és üdítőt. A közelben hétvégén is nyitva tartó pékség található, ahol friss pékárut, pizzát és sütiket lehet vásárolni.

VÁSÁROLNI LEHET A STÚDIÓBAN?

Igen, a stúdióban a tanfolyam végén készpénzzel vagy helyi online átutalásos módon lehet vásárolni. Sajnos bank, illetve készpénzfelvevő egység a környéken nincs.

PARKOLNI HOL TUDOK?

Ingyenes parkolás az épület melletti utcákon lehetséges. A társasház magánterületén a parkolás TILOS! Kérjük legyetek kedvesek ezt a kitételt szigorúan betartani.

Írj nekem!